Sörfőzdetúrák a Nyitott Főzdék alkalmából a Pannonhalmi Szent Orbán BorPikniken

Pannonhalmi Főapátság Gyógynövénykert és Arborétum

2024. május 25., 10:30 és 13:30

A Pannonhalmi Főapátság Sörfőzde immár negyedik alkalommal csatlakozik a Nyitott Főzdék Napja országos kezdeményezéshez.
Május 25-én szombaton két alkalommal szervezünk főzdetúrát, amelyek a Pannonhalmi Szent Orbán BorPiknik programjaként, a Pannonhalmi Főapátság Arborétum és Gyógynövénykertből indulnak és itt is érnek véget. A piknik és a Sörfőzde között a résztvevőket kisvonattal szállítjuk, üzemünk ezen a napon másként nem látogatható.

A 10:30-kor és 13:30-kor induló járatok csak főzdebejárásra szólnak.

A 10:30-as és 13:30-as vezetés fontos tudnivalói:

 • Jegy ár: 4000 Ft/fő
 • Főzdelátogatásra a belépőjegyeket a Pannonhalmi Szent Orbán Borpikniken, (Pannonhalmi Főapátság Arborétum és Gyógynövénykert) a Sörfőzde standjánál lehet megvásárolni.
 • A jegy tartalma:
  • Kisvonatozás oda-vissza (kb. 25-25 perc)
  • Főzdelátogatás (kb.1 óra)
  • Egy korsó apátsági sör (0,4l) standunknál a gyógynövénykertben, melyet az egész rendezvény ideje alatt lehet beváltani a jegyvásárláskor kapott belépőjegy ellenében.
 • Gyülekező: 10 perccel a járatok indulása előtt a megvásárolt jeggyel a Pannonhalmi Főapátság Arborétum és Gyógynövénykertjében az Illatmúzeum melletti parkolóban, a kisvonatnál.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a férőhelyek száma mindegyik vezetésünkre korlátozott, melyet a jelentkezések sorrendjében töltünk fel. A létszám betelte után több jegy nem váltható. Sörfőzdénk ezen napon csak a főzdetúrák alkalmával látogatható és kizárólag a kisvonattal érkezőknek. Alkohollal csak 18 éven felülieket szolgálunk ki.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

Bővebb részletek a Pannonhalmi BorPiknikről:

hu_HUHU
0
  0
  Kosár
  Az Ön kosara üresVissza a webshopba
   Szállítási díj számítása