Pannonhalmi Szent Orbán Borpiknik

Pannonhalmi Főapátság Gyógynövénykert és Arborétum

2024. május 25.

Piknikezzünk együtt a Pannonhalmi Főapátság Arborétum és Gyógynövénykertben a gasztronómia és bor jegyében! A szőlőművesek védőszentje, Szent Orbán előtt tisztelegve 2024. május 25-én szombaton egész napos borpikniket, illetve kedvezményes borvásárt tartunk a monostor arborétumában és gyógynövénykertjében.

A rendezvény területére a belépés ingyenes. Az érkezők sok színes programba kapcsolódhatnak be. Sétáló apátsági borkóstoló, termelői piac, sörfőzde látogatás kisvonattal és ingyenes jazzkoncert, csak hogy párat említsünk.

Ezen a napon „Szerzetesek kertje” vezetett arborétumi sétánkat két időpontban is elindítjuk, melyre elővételben online van lehetőség jegyet váltani. Szeretettel várjuk a gyerekeket és a felnőtteket egy természetközeli, felüdítő, élményekkel teli napra!

 

 

Kérjük, gondoskodjanak az időjárásnak megfelelő öltözetről. Eső, valamint viharos szél esetén az arborétumban csak a csokoládékóstolót és illatmúzeumi vezetést tartjuk meg, a sétáló borkóstoló beköltözik a pincészetbe.
A rendezvény résztvevőiről videó- és/vagy képfelvétel készülhet a program teljes területén és ideje alatt, melyet a szervező promóciós célokra felhasználhat.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

Részletes program és árak az alábbi linken:

hu_HUHU
0
    0
    Kosár
    Az Ön kosara üresVissza a webshopba
      Szállítási díj számítása